Nova vest
Košarka

Sreda, 11.02.2015.

10:56

Rodriges: Šaras je bio veliki

Plejmejker Real Madrida Serhio Rodriges kaže da bi iskustvo iz prethodne dve godine trebalo da pomogne njegovoj ekipi.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

Real je na prethodna dva fajnal-fora Evolige dolazio kao veliki favorit, ali oba puta ostao je bez trofeja.

“Znamo šta je važno i znamo koje korake treba da činimo kako bismo se našli na fajnal-foru. Mnogi nas pitaju da li je pritisak već jer je F4 u Madridu. Mislim da je pritisak isti – svi želimo titulu, naročito jer smo u poslednje dve godine bili tako blizu“, kaže Ćaćo.

“Za nas je to što igramo kod kuće veliki plus i samo čini da trofej želimo još više. Znamo da će biti teško – Top 16 faza je duga, posle toga nas čeka teška četvrtfinalna serija ko god da nam bude protivnik“, dodao je Rodriges u intervjuu za sajt Evrolige.

Real je kod kuće pobedio na 25 od poslednjih 26 utakmica.

“Osećamo se zaista komforno kod kuće, pre svega zbog samopouzdanja koje nam ulivaju navijači. Takođe, duga putovanja mogu da umore ekipu i lakše je igrati kod kuće, to je svima jasno“.

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Litvanije Šarunas Jasikevičus biće proglašen za legendu Evrolige.

“Šaras je bio veliki, jedinistven igrač i veliki pobednik. Svi plejmejkeri moje generacije ugledali su se na njega – bilo je uzbudljivo gledati ga u Barseloni i Makabiju, tada još nisam bio profesionalac“, kaže Rodriges.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve