Nova vest
Košarka

Utorak, 18.11.2014.

13:46

Partizan protiv Ritasa juri Last32

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da bi njegov tim pobedom nad Lijetuvos Ritasom bio mnogo bliži ostvarenju želje za plasman u drugu fazu Evrokupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Partizana dočekuju od 20.45h Lietuvos Ritas u utakmici šestog kola Evrokupa.

Crno-beli su prošle nedelje ostvarili prvi trijumf u ovom takmičenju, a eventualna pobeda protiv Ritasa približila bi ih Last32 fazi.

"Čeka nas kvalitetan protivnik koji ima sve dobre karakteristike litvanske košarke i koji nije slučajno prvi na tabeli naše grupe. Pobedom koja bi ujedno bila i revanš za poraz u prvom kolu, bili bismo bliži svojoj želji da prodjemo u drugu fazu Evrokupa i mladom timu obezbedimo još evropskih utakmica i prilika da napredujemo", rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.

"Mi ćemo sigurno dati svoj maksimum. Nadam se da će publika prepoznati značaj utakmice i da će nam pomoći da dodjemo do pobede, kojom bismo ušli u realnu trku za plasman u drugu fazu", rekao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve