Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.11.2014.

23:30

Jaka: U Zvezdi se osećam sjajno

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič rekao je za “Večernje novosti” da se oseća sjajno u klubu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Blažič je bio jedan od najboljih pojedinaca u duelu sa Krkom u nedelju, a upravo njegovom serijom prelomljen je meč u ‘Pioniru’.

On je naveo da je ekipi bilo potrebno vreme da se uigra.

“Tim je bio prilično promenjen, drugačiji je i sistem igre, tako da mi je bilo potrebno malo vremena da se naviknem na ulogu. Sada se mnogo bolje poznajemo”, rekao je Blažič za “Novosti”.

Možda je reprezentativno leto, tokom kojeg je ostao na margini u nacionalnom timu Slovenije, donekle uzdrmalo njegovo samopouzdanje.

“Ne bih rekao da se radi o poljuljanom samopouzdanju. Tačno je da sam očekivao drugačiju ulogu u reprezentaciji i da nisam dobio ono što sam želeo. U Zvezdi je druga priča, sjajno se osećam ovde i za godinu i po, koliko nosim crveno-beli dres, ne mogu da kažem nijednu lošu reč”, dodao je Slovenac.

Sledeću utakmicu ‘crveno-beli’ igraju 21. novembra u Istanbulu protiv Galatasaraja.

“Igrao sam tamo dve godine sa Olimpijom i dobro znam koliko je teško to gostovanje. Veoma je važno što smo u prošlom kolu pobedili u Vitoriji i dokazali sebi da nismo dobri samo kod kuće. Sada s velikim samopouzdanjem idemo u Istanbul”, zaključio je Blažič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve