Nova vest
Košarka

Petak, 07.11.2014.

22:50

Milojević: Budućnost je favorit

Trener Mega Vizure rekao je da je u predstojećoj utakmici regionalne lige Budućnost favorit, ali da se nada da će se njegovoj ekipi ukazati šansa za pobedu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Budućnost je jedna od najboljih ekipa ove sezone. Svojom igrom su dokazali koliko vrede i da se ne nalaze slučajno u samom vrhu tabele."

"Jednostavno, imaju jako kvalitetan tim. Sigurno je da Budućnost u utakmicu ulazi kao favorit, ali borićemo se, pružiti maksimum. Nadam se da će nam se ukazati prilika da pobedimo", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege sutra od 19 časova u hali Morača u Podgorici igraju protiv Budućnosti, utakmicu sedmog kola Jadranske lige. Posle šest kola Budućnost je druga na tabeli sa pet pobeda i porazom, a Mega zauzima peto mesto sa četiri pobede i dva poraza.

Mega je u prošlom kolu pobedila Zadar sa 91:84, a Budućnost je izgubila od Crvene zvezde sa 69:83.

Košarkaš Mege Ognjen Jaramaz rekao je da je zadovoljan pobedom u šestom kolu jer joj je donela samopouzdanje pred duel u Podgorici.

"Prezadovoljan sam kako smo igrali u prethodnom kolu. Pokazali smo timsku igru i to je važno. Imali smo pad koncetracije pred kraj utakmice što je donekle i normalno za ovaku mladu ekipu. Najbitnije je da smo uspeli da se podignemo, nastavimo dalje i pobedimo", rekao je on.

"Ostvarili smo dve važne pobede, protiv Olimpije i Zadra. Stekli smo samopouzdanje pred teško gostovanje u Podgorici. Spremni smo za utakmicu, pružićemo maksimum i nadam se pobedi", dodao je Jaramaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve