Nova vest
Košarka

Petak, 07.11.2014.

21:47

Mitrović: Ugasili nas

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je da je Olimpijakos uspeo da „ugasi“ njegovu ekipu u utakmici četvrtog kola Evrolige.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Zvezda je u 'Kombank areni' poražena rezultatom 62:57, u četvrtom kolu grupe D Evrolige.

Mitrović je naveo da 0grčki tim agresivnom odbranom nije dao Zvezdi „da diše“ čitavuh 35 minuta.

„Videli ste i sami on kakvoj ekipi se radi. Pričalo se dosta o tome da dolaze oslabljeni, da ćemo mi lako da ih dobijemo, ali su pokazali zašto su prvi u grupi i pretendenti za F4“, rekao je Mitrović.

Iako je domaća ekipa dobro počela meč, Olimpijakos je duel prelomio u drugoj četvrtini.

„Mi smo dosta dobro otvorili meč, postigli neke lake poene. Kasnije su nas oni čvrstom igrom, na koju nismo imali odgovor, ugasili. Nismo mogli da postavimo napad, defanzivno to nije izgledalo loše, ali nas šut nas nije služio. Izgubili smo od Olimpijakosa, ne od bilo koga. Ima još da se igra, tražićemo šansu i na nekom gostujućem terenu, a i kod kuće“, dodao je kapiten ’crveno-belih’.

Izabranici Dejana Radonjića već u subotu od 16 časova imaju utakmicu protiv Solnoka u gostima.

„Sada nas čeka put u Mađarsku, gde neće biti lak posao. Na nama je da se spremimo, odmorimo i zabeležimo pobedu u ABA ligi koja nam je prioritet“, zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve