Nova vest
Košarka

Subota, 04.10.2014.

21:33

DV: Ne kladite se protiv Partizana

Trener Partizana NIS Duško Vujošević nije bio mnogo rečit posle pobede u Mađarskoj, poslao je kratku poruku: "Ne kladite se protiv Partizana".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli su sa kombinovanim timom, bez Dragana Milosavljevića, Eda Murića i Andreje Milutinovića savladali Solnok 60:55, u prvom kolu ABA lige.

"Za pikolo mondo i ostale: ne kladite se kada je u pitanju Partizan. Za grobare: pozivam vas da u sredu ispunite Pionir na meču protiv Krke", rekao je Vujošević.

Iako veoma oslabljeni crno-beli su tokom celog meča kontrolisali rezultat, imali u nekoliko navrata 13-14 poena prednosti, te u penal završnici sačuvali vođstvo i konačno slavili u Solnoku nakon dva poraza na prethodnim gostovanjima.

"Bilo je veoma teško, ali i domaćin je imao pritisak jer su nas dobili ovde prethodna dva puta. Mi nismo uspeli da registrujemo Eda Murića za ovaj meč, a bilo je još nekih koji iz istih razloga nisu mogli da igraju, kao i zbog povreda. Zadovoljan sam ovom pobedom, igrači su stvarno dali sve od sebe", dodao je Vujošević.

Jedan od najboljih pojedinaca u timu Partizana bio je iskusni bek Milenko Tepić sa 13 poena, 7 skokova i 3 asistencije.

"Solnok se odlično spremio za duel sa nama. Bilo je dosta rotacije tokom meča, dali smo sve od sebe, imali smo veliki motiv. Na osnovu utiska sa meča, verujem da ovaj tim može da postane veoma dobar kako sezone bude odmicala", poručio je kapiten Partizana.

Crno-beli u sredu imaju debi pred domaćom publikom, u Pionir stiže Krka, koja je na premijeri odigrala sjajno protiv Cedevite i savladala prošlosezonskog finalistu F4 ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve