Nova vest
Košarka

Utorak, 12.08.2014.

23:47

Orlovi: Krstić trenira, Teo uskoro

Tim menadžer reprezentacije Nebojša Ilić rekao je da se kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić polako vraća u normalni trenažni process, prenose Novosti.

Izvor:

Autor:

Default images

"Krstić bi trebalo da se uključi u trenažni proces normalnim ritmom, a Teodosić zasada radi sve vežbe osim trčanja. Sigurno je da Teo neće početi sa timskim radom dok ne bude sto odsto spreman, a teško je reći da li će biti u naredna dva-tri dana, odnosno do početka turnira u Beogradu", rekao je tim menadžer reprezentacije Nebojša Ilić za Novosti.

Posle turnira u Pou, naš nacionalni tim predstaviće se domaćoj publici na "Trofeju Beograda", 16. i 17. avgusta u "Areni", na kojem gostuju Argentina, Turska i Portoriko.

U procesu nešto duže rehabilitacije nalazi se NBA bek Nemanja Nedović, čiji nastup na Svetskom kupu u Španiji sada najvećim delom zavisi od procene njegovog kluba da li bi učešće na šampionatu bilo previše riskantno.

"Još nemamo nikakvu povratnu informaciju iz Golden Stejta", dodao je Ilić.

Na raspolaganje selektoru Aleksandru Đorđeviću u sredu bi trebalo da se stavi i naknadno pozvani plejmejker subotičkog Spartaka Miloš Milisavljević, što će biti od koristi posle izlaska Vasilija Micića iz kruga kandidata za Španiju.

"Selektor Đorđević i trener Svetislav Pešić dogovorili su se da je najbolje da proces rehabilitacije sprovedem u Bajernu", kaže Micić za Novosti ,kome je prilikom pregleda u klubu ustanovljeno prisustvo tečnosti u operisanom kolenu. "Nije ništa ozbiljno, ali zahteva ozbiljan i pažljiv pristup kako bih mogao da imam normalnu klupsku sezonu i bio od koristi reprezentaciji naredne godine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve