Nova vest
Košarka

Subota, 19.07.2014.

13:25

Ćapin napušta Budućnost?

Aleksandar Ćapin je u Budućnost stigao kao jedan od najboljih igrača ABA lige, ali ga je povreda sprečila u nameri da nastavi sa dobrim partijama.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

U Radnički iz Kragujevca je stigao nakon početka pretprošle sezone, međutim brzo se adaptirao na novu sredinu i bio najbolji igrač ekipe Miroslava Nikolića.

Ipak, selidba u Podgoricu nije donela očekivane rezultate, a Ćapin nije siguran da li će i dalje ostati u redovima crnogorskog šampiona, zbog najavljenog smanjenja budžeta.

“Što se mog statusa tiče, imam važeći ugovor sa KK Budućnost. S obzirom na to da značajno smanjuju budžet, na moju veliku žalost može da se desi da promenim sredinu. Bilo kako bilo, to je izvan moje moći. Posle povrede leđa, naporno sam radio na oporavku i uspeo da odigram završnicu Jadranske lige. Kada je reč o crnogorskom prvenstvu, trener Jovović je davao prednost mlađim igračima da se dokažu, što su zaista i učinili i titula je zasluženo završila u našim rukama. Na žalost, nismo bili na Fajnal foru regionalnog takmičenja, ali to će biti snažan motiv za narednu sezonu. Ono što je najbitnije je da je povreda prošlost i da sam sto odsto spreman i maksimalno motivisan za narednu sezonu“, rekao je Ćapin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve