Nova vest
Košarka

Subota, 19.07.2014.

11:09

Krle, Stratos i Šarić na pregledima

Bivši selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković polako sklapa tim Anadolu Efesa za sledeću sezonu, a medicinske preglede uradila su trojica igrača.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Kapiten nacionalnog tima Srbije Nenad Krstić, jedan od najboljih mladih igrača Evrope Dario Šarić i Ivkovićev nekadašnji pulen u Olimpijakosu Stratos Perperoglu činiće okosnicu tima koji planira da napadne titulu Evrolige u sledećoj sezoni.

Veoma sam srećan što sam u Istanbulu, Efes je sjajno organizovan i jedan od najuspešnijih klubova u Evropi. Pokušaću da svojim igrama dodatno doprinesem uspesima tima“, rekao je Perperoglu.

Dario Šarić je bio već viđen u NBA ligi, ali se odlučio za odlazak u tim koji predvodi Dušan Ivković, ne bi li napredovao i potpuno bio spreman za odlazak u najkvalitetniju ligu na svetu.

Ovo je nova stranica u mojoj karijeri, a želim da ne ostane na tome već da se pretvori u veću priču. Očekujem veoma uspešnu sezonu, ekipu čine igrači koji su spremni da daju sve za uspehe Anadolu Efesa“, naveo je Šarić.

Kapiten Srbije Nenad Krstić je napustio na kratko pripreme reprezentacije za Mundobasket, a posle tri godine u moskovskom CSKA odlučio se na promenu sredine i dolazak u Tursku.

Uvek sam imao poštovanje za Anadolu Efes. Tim je napravljen od odlične grupe igrača i drago mi je što imam priliku da učestvujem u jednom ovakvom poduhvatu. Mešavina mladosti i iskustva može doneti mnogo toga dobrog“, istakao je Krstić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve