Nova vest
Košarka

Sreda, 11.06.2014.

22:27

Radonjić: Mnogi su očekivali 3. meč

Trener Crvene zvezder Dejan Radonjić bio je zadovoljan što je njegov tim posle dve utakmice obezbedio plasman u finale Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crvena zvezda pobedila je Megu u gostima sa 101:95 i tako je sa 2-0 prošla u veliko finale.

Radonjić je pohvalio talentovani tim koji vodi Dejan Milojević i dodao da se njegova ekipa odmah okreće finalnom duelu protiv Partizana.

„Čestitke Megi na sjajnoj sezoni, znali smo da će serija biti teška. U prvom meču iskorostili smo izostanak Micića i Dangubića, ali večeras je jako talentovani tim sa velikim brojem reprezentativaca, koji je tokom sezone rastao, odigrao dobro. Znali smo šta nas čeka, ali smo na to odgovorili, u drugom poluvremenu uspostavili kontrolu i u finišu bilu koncentrisani i zasluženo prošli u finale. Mnogi su očekivali još jedan meč, ali smo završili posao i sada se okrećemo finalu“, rekao je Radonjić.

Slično razmišljanje kao i svoj trener imao je mladi Luka Mitrović.

„Dosta zahtevnija utakmica od prvog meča, znali smo šta nas čeka. Morali smo da svedemo talentovanu ekipu na što manji broj poena. U prvom poluvrememu je to loše izgledalo, u trećoj četvrtini smo ih sveli na 15 poena i posle zasluženo pobedili. Okrećemo se odmah finalu.“

Finalna serija počinje u subotu. Igra se na tri pobede, a predsnost domaćeg parketa ima Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve