Nova vest
Košarka

Petak, 06.06.2014.

21:33

Katić: Vratimo sportski duh

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Raško Katić apeluje na smirivanje strasti i kaže da bi onaj ko izgubi titulu trebalo da čestita osvajaču.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Za vikend počinju polufinalne utakmice plej-ofa košarkaške Superlige Srbije, lider Partizan igra u subotu sa Radničkim, a Zvezda u nedelju sa Mega Vizurom.

“Posao igrača je da na što bolji način predstave košarku, to što se dešava jeste tragično, a koliko god se trudili da o tome ne razmišljamo i kod nas se stvara osećaj nelagodnosti“, rekao je Katić, a prenose Večernje novosti.

Zvezda je bila lider tabele do samog finiša KLS, kada je sa tri vezana poraza prepustila prvu poziciju braniocu titule, Partizanu. Takmičenje su obeležile brojne kazne, kao i stvari koje nemaju toliko veze sa sportom.

Iskreno se nadam i apelujem na sve aktere da se ponašaju fer i sportski, ne vidim razlog da tako ne bude, pa neka pobedi bolji. Profesionalci smo i moramo da se potrudimo da sve protekne u sportskom duhu“, zaključio je Katić.

Prvu utakmicu polufinala košarkaške Superlige Srbije Crvena zvezda Telekom igra protiv Mega Vizure u nedelju od 20.00 u hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve