Nova vest
Košarka

Petak, 16.05.2014.

10:15

Partizan i Zvezda u NBA 2K15

Košarkaši Partizana NIS i Crvene zvezde Telekom naći će se u igrici NBA 2K15, koja će se u prodaji naći u oktobru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U najnovijem izdanju popularne igrice povećan je broj timova iz Evrolige, a upravo ’večiti’ su se našli na spisku prvi put otkako su klubovima iz NBA lige pridodati oni iz najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Za nas je sigurno najzanimljivije što će svi oni koji igraju igricu u Srbiji od sada moći da biraju i svoje omiljene klubove, a ukupno 11 timova dodato je za novo izdanje NBA 2K15. Tačnije, u igrici će se naći 25 klubova, uključujući sve koji su učestvovali u Evroligi u sezoni 2013/14. Sastavi svih timova u igrici će biti usaglašeni sa rosterom u trenutku izlaska igrice.

Posle uzbudljivog starta prošle godine, naše partnerstvo sa 2K ide korak napred povećanjem broja evroligaških timova u igrici NBA 2K15“, rekao je prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu, „Od početka je bilo evidentno da je naš stil košarke privukao ljubitelje video igrica, a sigurni smo i da će NBA 2K15 biti veliki hit“.

U igrici NBA 2K15 naći će se sledeći timovi: Alba, Anadolu Efes, Brose Baskets, Budiveljnik, Crvena zvezda, CSKA, Emporio Armani, Barselona, Bajern, Fenerbahče, Galatasaraj, Nanter, Laboral Kuča, Lijetuvos Ritas, Lokomotiva Kubanj, Makabi, Montepaski, Olimpijakos, Panatinaikos, Partizan, Real Madrid, Zijelona Gora, Strazbur, Unikaha, Žalgiris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve