Nova vest
Košarka

Nedelja, 11.05.2014.

08:55

Radonjić: Težim putem do pobede

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da je njegov tim težim putem došao do pobede nad Borcem Mozzart sport u osmom kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Napravili smo pristojnu prednost u prve dve deonice, ali onda nismo nastavili u istom ritmu. Borac se razigrao u nastavku i pokazao vrednos svog tima, pa smo do trijumfa došli tek u produžetku. Istakao bih sjajnu atmosferu, pravi košarkaški ambijent, što za Čačak i nije ništa novo“, kazao je Radonjić.

Zvezda je u Čačku slavila tek posle produžetka 78:70, a trener domaćih Raško Bojić žali za propuštenom šansom.

“Neophodno je bilo da iskontrolišemo njihov šut spolja i prepoznatljivu igru jedan na jedan. Teško je bilo parirati pod košem, gde je Marjanović gospodario. Ipak, u drugom poluvremenu smo odigrali dobro, pokazali smo volju i karakter, pa smo u izvanrednoj atmosferi imali šansu za pobedu, ali nismo je iskoristili. U produžetku je presudilo iskustvo“, rekao je Bojić.

Zvezda je prva na tabeli sa skorom 8-0, dok je Borac poslednji sa samo jednim trijumfom. U narednoj rundi crveno-beli gostuju FMP-u u Železniku, a Borac takođe na strani igra s Partizanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve