Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.05.2014.

13:42

Bobi ponovo MVP: Pobeda najvažnija

Drugi put u nizu centar Crvene zvezde Boban Marjanović je najkorisniji igrač kola u Superligi – imao je 25 poena i 7 skokova za ukupni indeks korisnosti 32.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Najbitnije je da smo mi slavili u Valjevu i upisali novu pobedu Na to što sam i po drugi put u ovogodišnjoj Superligi Srbije najkorisniji igrač kola, zaista ne znam šta bih posebno rekao".

"Ja se trudim da na svakoj utakmici dam sve od sebe kako bismo dobili utakmicu i zadržali to čelno mesto na tabeli, a sve ostalo dolazi usput. Sve je to plod timske igre, ali za mene je najbitnije da idemo ka svom primarnom cilju", rekao je Marjanović.

Zvezda je pobedila Metalac sa 85:66, sada ima skor 7-0, a u sledećem kolu gostuje ekipi Borca u Čačku.

“Nijedna ekipa nije za potcenjivanje i svi timovi iz Košarkaške lige Srbije znaju da budu odlični na svom terenu. Čačani nemaju tako lošu ekipu kao što to govori njihov plasman na tabeli. Borac, takođe, zna da odigra odlično pred svojim navijačima, ali mi imamo naše adute i bez obzira na to ko nam je sa druge strane, ne odstupamo od naše igre i cilja da u svaku utakmicu ulazimo sa namerom da pobedimo. Naravno, daćemo sve od sebe i u ovom meču i sigurno ćemo se dobro pripremiti, kao što to uvek i radimo pred svaki meč“, zaključuje Marjanović za zvanični sajt Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve