Nova vest
Košarka

Sreda, 07.05.2014.

19:09

Stiv Ker između Niksa i Voriorsa

Bivši igrač Čikago Bulsa i analitičar NBA lige blizu je potpisivanja trenerskog ugovora sa nekom od franšiza najbolje lige na svetu.

Izvor: AR

Autor: AR

Default images

Stiv Ker je kao igrač osvojio pet NBA šampionata i jedno takmičenje u brzom šutiranju trojki 1997. godine.

Čovek koji je ušao u istoriju NBA lige po najboljem procentu šutiranja trojki na meti je Golden Stejt Voriorsa i Njujork Niksa, piše "Dejli Njuz“.

Vlasnik Golden Stejta Džo Lejkob kontaktirao je Stiva Kera nepuna tri sata nakon što je Marku Džeksonu uručen otkaz. Međutim, Stiv Ker se nedavno sastao na privatnom razgovoru i sa predsednikom Njujork Niksa Filom Džeksonom, ali je omiljeni NBA analitičar ostao neodlučan.

Pretpostavlja se i da bi bivši trener "Ratnika“ Mark Džekson mogao da dobije posao u Niksima gde je stasao kao igrač, pa se može naslutiti da je Ker u ovom trenutku bliži klupi Golden Stejta s obzirom na to da je sa predsednikom Voriorsa delio svlačionicu u sezoni sa Finiks Sansima i da imaju odličan prijateljski odnos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve