Nova vest
Košarka

Utorak, 15.04.2014.

14:24

Gašić: Crnokosa je borbena ekipa

Pomoćni trener Partizana NIS Velimir Gašić pohvalio je ekipu Crnokose i istakao da još ne zna da li će Bertans i Gagić biti u ekipi.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

U trećem kolu Košarkaške Superlige, “crno-beli” u sredu od 19.30 časova dočekuju ekipu Crnokose.

Nakon dve odigrane runde Partizan ima dve pobede, savladali su Radnički iz Kragujevca i Borac Mozzart Sport, dok je tim iz Kosjerića zabeležio oba poraza.

"Čeka nas protivnik koji je za dve sezone od ekipe koja je iz drugog ranga takmičenja ušla u prvu ligu i potom se plasirala u Superligu, pre svega izvanrednom igrom u regularnom delu sezone. Pokazali da su ekipa koja poseduje izvesni kvalitet i nije nimalo slučajno što su izborili plasman i u završnicu Kupa. Crnokosa zaslužuje maksimalne pohvale za sve što su učinili kada je u pitanju košarka u Kosjeriću. Imaju dobar tim, koji igra vrlo borbeno, koji se ne predaje, kroz svih 40 minuta drži intenzitet igre. To su u dobroj meri osetile i ekipe koje su u prethodna dva kola igrale sa njima. Nama je dovoljno upozorenje, da bez kvalitetnog pristupa, bez maksimalne koncentracije za ono što dogovorimo, kada je u pitanju sam plan igre, nimalo nije jednostavno dobiti utakmicu. U četiri dana ovo će za nas biti druga utakmica, nastojaćemo da se što bolje spremimo za narednog protivnika i da zabeležimo pobedu”, rekao je Gašić.

On je istakao da će odluku o igranju povređenih Bertansa i Gagića doneti medicinski tim.

“Još ne znamo da li će Bertans i Gagić biti u ekipi, a odluku o tome će doneti medicinski tim kluba uoči same utakmice", istakao je trener Velimir Gašić.

Prvoj utakmici kluba iz Humske pred svojim navijačima u Superligi prisustvovaće i juniorski tim Partizana NIS koji je u Nišu prethodnog vikenda osvojio titulu prvaka države, treću u nizu.

Ulaznice za susret Partizan NIS – Crnokosa biće u prodaji na dan utakmice od 16,30 časova na blagajni hale Pionir po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve