Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.04.2014.

15:43

Nelson: Moje srce Zvezdi i Beogradu

Plejmejker Crvene zvezde Telekom Demarkus Nelson kaže da je još rano govoriti o tome hoće li i dogodine nositi crveno-beli dres.

Izvor: B92, abaliga.com

Autor:B92, abaliga.com

Default images

“Sve i dalje visi u vazduhu. Klub i ja imamo opciju u ugovoru za produžetak saradnje. Očigledno je da bih voleo da ostanem jer moje srce pripada ovom klubu i gradu. Ali i dalje je rano da se odgovori na to pitanje. Ono što mogu da vam kažem jeste da je period koji sam proveo ovde najbolji koji sam doživeo u Evropi“, kaže Nelson u intervjuu za zvanični sajt ABA lige.

Zvezda u polufinalu Jadranske lige igra sa Cibonom u borbi za Evroligu, što je meč koji su mnogi označili najvažnijim u sezoni.

“Ne bih ga tako okarakterisao, ali definitivno se radi o veoma bitnom meču. Sve što smo do sada uradili stavilo nas je u poziciju da se borimo za trofej u ABA ligi. Ali ne možemo da razmišljamo o finalu dok ne pobedimo u prvoj utakmici. Već smo ove sezone odigrali mnogo sličnih mečeva i to će nam pomoći da napravimo pravi pristup“.

Nelson je optimista u pogledu rezultata u završnici sezone.

“Dobar smo tim. Prošli smo kroz mnoge bitke ove sezone, kao i kroz mnoge uspone i padove. Trenutno, nama je najbitnije da zadržimo dobru atmosferu u svlačionici. Biće nam potrebna u odlučujućim okršajima“.

Na pitanje da uporedi ABA ligu iz prošle i ove godine, ’Di’ je odgovorio:

“ABA Liga je napredovala. Bilo je dosta timova koji su pozitivno iznenadili kao što je Mega Vizura koja je debitant, a napravila je izvanredan posao. Takođe, tu je i Cibona, naš sledeći rival, koja bi možda imala i bolje rezultate da nije imala finansijske probleme. Tako da mogu da kažem da je takmičenje ove sezone bolje i da ima više kvalitetnih igrača“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve