Nova vest
Košarka

Petak, 28.03.2014.

00:18

Ko je dečak iz Đenkinog zagrljaja?

Fotografija na kojoj je Čarls Dženkins zagrljen sa detetom posle trijumfa nad Budiveljnikom izazvala je mnogo pažnje čitalaca našeg sajta.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Postavilo se pitanje – ko je dečak u ’Đenkinom’ zagrljaju? U pitanju je Vuk Radivojević. Ne košarkaš koji je godinama nosio crveno-beli dres, već devetogodišnji Vuk Radivojević koji je ’lud’ za Zvezdom.

“Svi u porodici su mi Zvezdaši! Prvi put sam kročio na parket puzeći sa manje od godinu dana. Od tada ne propuštam Zvezdine utakmice“, kaže Vuk, koji trenira košarku u KK Yubac, a prošle godine išao je u sedmodnevni kamp KK Zvezda i izabran je u idealnu petorku.

Vuka možete videti na svakoj utakmici crveno-belih u Pioniru, zna igrače svakog kluba, redovno čita sportske vesti... ’Zaluđenik’ za sport, kakvi su mnogi od nas bili u mlađim danima. I nastavili to da budemo kada smo odrasli.

“Svaka Zvezdina pobeda izuzetno mi je draga, a baš sam se obradovao kada smo ove godine savladali Partizan posle produžetka. Ono na šta sam posebno ponosan jeste moj nastup u poluvremenu utakmice Zvezde i Panatinaikosa – dao sam četiri poena“, priča nam Vuk.

Dženkins je fantastičnom partijom u meču sa Budiveljnikom usrećio više od 24 hiljade navijača u Kombank areni. Možda najviše Vuka, dečaka kojeg pozdravi pre svake utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve