Nova vest
Košarka

Sreda, 12.02.2014.

13:00

TVB92: Zvezda igra za nokaut fazu

Košarkaši Crvene zvezde od 20.30 gostuju Bilbau u okviru petog kola grupe L druge faze Evrokupa, uz direktan prenos na televiziji B92.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Program na našoj televiziji B92 počinje u 20 časova, a i posle utakmice ostanite uz nas, pošto je od 22.20 na programu ekskluzivni intervju sa novim selektorom srpskih košarkaša Aleksandrom Đorđevićem.

’Crveno-beli’duel sa Bilbaom dočekuju kao vodeći tim na tabeli i posle osvojenog Kupa Radivoja Koraća. Španski tim, s druge strane, ima polovičan učinak u drugoj fazi Evrokupa, a u prvom duelu dve ekipe, odigranom u Beogradu, Zvezda je slavila sa 105:87.

Kapiten Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da 'crveno-beli' moraju da odigraju dobro u odbrani da bi imali šansu za dobar rezultat.

Ivan Radenović je istakao da njega i saigrače očekuje težak posao protiv Bilbaa, zato što je španska ekipa poznata po dobroj igri na svom terenu.

'Crveno-beli' su, inače, imali problem u putu do Bilbaa, pošto su zbog oluje morali da slete u Madrid i potom autobusom nastave do krajnjeg odredišta.

S druge strane, predsednik Bilbaa Predrag Savović rekao je za B92 da veruje da njegovi košarkaši mogu da pobede Zvezdu i da očekuje sjajnu košarkašku predstavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve