Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.01.2014.

15:51

Alba savladala "srpski" Tibingen

U 18. kolu košarkaške Bundeslige Tibingen je izgubio od Albe (106:87), a u poraženom timu dobre partije pružili su Branislav Ratkovica i Aleksandar Nađfeji.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Ratkovica je meč završio sa 12 poena i tri asistencije, dok je Nađfeji bio efikasniji, sa 14 pogodaka uz pet skokova.

Ekipa trenera Igora Perovića zauzima poslednju poziciju na tabeli Bundeslige sa tri trijumfa i 15 poraza, dok je Alba Saše Obradovića upisala osmu uzastopnu pobedu. Najbolji igrač u berlinskom timu bio je Dejvid Logan sa 18 poena.

Ratkovica je trenutno četvrti asistent šampionata, sa 4.8 dodavanja po meču, a istovremeno, 28-godišnji košarkaš postiže i 7.8 poena po meču, uz 2.1 skokova. Takođe se pamti i njegova izvanredna partija protiv Hagena kada je meč završio sa 31 poenom i sedam asistencija.

Srpski plejmejker je tokom karijere igrao za Beopetrol, Atlas i Mega Vizuru, za nemačke timove Oldenburg, Tibingen i Artland Dragons, kao i turske klubove Alijagu i Olin i ukrajinsku Politehniku.

Naredni meč ekipa Tibingena igra protiv Ludvigsburga, na domaćem terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve