Nova vest
Košarka

Petak, 17.01.2014.

18:50

KKCZ: Karte za Olimpiju od subote

Ulaznice za meč 17. kola ABA lige između Crvene zvezde i Olimpije biće u prodaji od subote 18. januara.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mestima Eventima (TC Ušće, Kombank arena, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije).

Takođe, na dan utakmice karte će moći da se kupe i na blagajni Pionira od 15 sati pa sve do početka meča. Ulaznice za tribine koštaju 300, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1000, a za ložu 1500 dinara.

Crveno-beli su u prvom meču protiv Olimpije u Ljubljani slavili 62:61 u veoma uzbudljivoj završnici, a odlučujući koš postigao je Čarls Dženkins samo pet sekundi pre kraja:

“Predstoji nam još jedan važan duel u regionalnom takmičenju. Želimo da sačuvamo prvu poziciju na tabeli, ali i da se iskupimo za poraz u Evrokupu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nam pruže podršku, a mi ćemo učiniti sve da im se odužimo atraktivnom igrom i još jednom pobedom “, rekao je centar Crvene zvezde Telekom Raško Katić.

Utakmica između Crvene zvezde i Olimpije na programu je u nedelju 19. januara od 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve