Nova vest
Košarka

Petak, 27.12.2013.

14:20

Radonjić: Da završimo 2013. pobedom

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa želi da završi kalendarsku godinu pobedom protiv Širokog, u Jadranskoj ligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Košarkaši Crvene zvezde zu subotu od 17 sati u hali Pionir igraju protiv Širokog, utakmicu 14. kola Jadranske lige.

Zvezda je prva na tabeli sa 10 pobeda i tri poraza, dok Široki zauzima 12. mesto sa četiri pobede i devet poraza.

"Široki je ekipa koja dugi niz godina beleži dobre rezultate i tako žele da nastave. Siguran sam da će dati sve od sebe, pokazali su da su dobar tim, posle iznenadjujuće ubedljive pobede protiv Igokee. Želimo da kalendarsku godinu završimo uspešno i da pobedimo", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu. Zvezda je u prošlom kolu pobedila Cibonu sa 88:63, a Široki je pobedio Igokeu sa 78:50. U prvom kolu regionalnog takmičenja Široki je pobedio Zvezdu sa 80:79. "Neočekivano smo izgubili od Širokog u gostima. Mnogo toga se promenilo u njihovom timu od tada, došlo je mnogo novih igrača, pa fizionomija tima nije ista. Oni su nedavno potpisali ugovor sa dobrim Amerikancem Džamarom Jangom", rekao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve