Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.12.2013.

23:09

Simonović delio cuclu, bukvar...

Kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonović bio je klupski Deda Mraz na novogodišnjem koktelu crveno-belih, a pronašao je prigodan poklon za svakog saigrača.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kapiten kluba je u saradnji sa menadžmentom svojim saigračima obezbedio veoma prikladne poklone. Želja je bila da se sa saigračima našali, a da se prisutni dobro zabave.

Prvi ‘’paketić’’ otišao je u ruke Nikoli Rebiću koji je dobio cuclu, kao jedan od najmlađih u ekipi i Zvezdin bejbi-fejs.

Zatim je DeMarkus Nelson, kao veliki ljubitelj oldtajmer automobila kolekciju obogatio replikom jednog baš takvog vozila, dok je najveći ljubitelj narodnjaka Aleksandar Cvetković zadužio kompakt CD čuvenog operskog pevača Pavarotija da malo odmori uši.

Branko Lazić je u minuloj godini imao manjih problema da uštedi novac, pa je kapiten odlučio da je za njega ‘’kasica prasica’’ najbolje rešenje.

Simonović je iz prve ruke znao šta treba Jaki Blažiću jer, kako kaže, Slovenac u svlačionici stalno zapitkuje za reči na srpskom. U skladu sa tim, dobio je bukvar da poboljša svoj vokobular. Najbolji pevač među crveno-belima, ili bar najveći entuzijasta, Čarls Dženkins sada će moći da ‘’maltretira’’ saigrače još više jer je na poklon dobio mikrofon.

Red u svlačionici ispred ogledala će sada biti manji jer sada Blejk Šilb, koji uvek voli da izgleda dobro, ima novo, džepno ogledalce. Krilni centar Ivan Radenović, inače veliki ljubitelj lova, dobio je repliku puške za svoju kolekciju.

Najveći ljubitelj fudbala među crveno-belima Luka Mitrović, koji opravdano nije bio prisutan dobiće putem svog dobrog drugara Cvetkovića fudbalsku loptu u želji da povređenu nogu što pre osposobi. Vlasnik ubojite levice, Marko Tejić, dobio je desnu ruku jer kako saigrači kažu "sve radi levom", dok je njegov mladi saigrač Dušan Ristić zadužio novu hemijsku u iščekivanju potpisivanja njegovog prvog profesionalnog ugovora sa Crvenom zvezdom Telekom.

Iskusni centar Raško Katić će se verovatno malo ređe pominjati kako mu nedostaje Rakočevića jer će sada imati njegovu uramljenu sliku. Prema priznanju crveno-belih, najslabiji vozač u timu Boban Marjanović će imati zadatak da prođe specijalizovan priručnik automotosaveza pod nazivom Vozač.

Na kraju, ni Deda mraz nije ostao praznih šaka jer je njemu stigao poklon pravo iz fudbalskog kluba. Simonović je dobio kapitensku traku uz želju da u završnici sezone podigne što više trofeja i donese ih u vitrine Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve