Nova vest
Košarka

Utorak, 20.08.2013.

09:33

Poslednja provera ’orlova’ na B92

Srpski košarkaši od petka do nedelje će učestvovati na turniru „Sportoto“ u Istanbulu, koji ćete moći da pratite u direktnim prenosima na televiziji B92.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na tom turniru učestvovaće i selekcije domaćina, Belgije i Hrvatske, a izabranicima Dušana Ivkovića taj turnir će biti poslednja provera pred početak Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Prvi meč ’orlove’ u Istanbulu očekuje u petak od 16.45, kada će im protivnici biti Hrvati. Narednog dana sat ranije naši košarkaši igraju sa Belgijom, dok će poslednjeg dana od 17 časova odmeriti snage sa domaćinom.

Od sve tri selekcije sa kojima će igrati u najvećem turskom gradu, Ivkovićevi izabranici su se tokom priprema već sastali sa Turskom. Taj meč odigrali su na turniru u Celju, u Sloveniji, i slavili su sa 78:63.

U dosadašnjem delu priprema, srpski košarkaši odigrali su već osam utakmica i zabeležili su pet pobeda i tri poraza.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a ’orlovi’ će igrati u grupi B, u Jesenicama, sa Bosnom i Hercegovinom, Litvanijom, Makedonijom, Crnom Gorom i Letonijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve