Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.08.2013.

08:58

Lučić pod znakom pitanja za EP

Učešće Vladimira Lučića na Evropskom prvenstvu u Sloveniji pod znakom pitanja je zbog povrede leđa koja ga muči već neko vreme.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Krilni igrač Valensije, koji je veliki deo pripremnog perioda proveo u pokušaju da sanira leđne tegobe, prvu kontrolnu utakmicu odigrao je protiv Francuske na turniru u Antibu.

Tada je na terenu proveo samo devet minuta, a pošto se nije našao u timu za drugi meč u Francuskoj sa Gruzijom, bilo je jasno da ponovo ima problema sa povredom.

Skoro da je sve bilo u redu, pregled magnetnom rezonancom pokazao je da nema diskus hernije, osećao sam se dobro. Posle puta u Francusku ponovo sam osetio bol i ukočenost, zbog čega nisam odigrao drugu utakmicu na turniru. Nisam ni blizu svog maksimuma, a ako nisam sto odsto spreman ne želim ni da igram ni da treniram“, rekao je Lučić.

Lučić je istakao da će više o tome da li će moći da igra u Sloveniji verovatno biti poznato do četvrtka, kada ’orlovi’ putuju u Istanbul na poslednju turnirsku proveru pred Evropsko prvenstvo.

Imam još koji dan da probam da saniram ovu povredu. Do odlaska u Istanbul trebalo bi da se zna kakva je situacija“, istakao je Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve