Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.08.2013.

17:25

Nesrećni Barnjani dobio upalu pluća

Nastup novog košarkaša Njujork Niksa Andree Barnjanija na predstojećem Evrobasketu u Sloveniji i dalje je pod znakom pitanja.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Italijan je napustio pripreme reprezentacije zbog upale pluća, a neizvesno je kada će se vratiti u trening kamp reprezentacije.

„Azuri“ će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi D, gde se još nalaze i reprezentacije Finske, Grčke, Rusije, Švedske i Turske.

Barnjani je bio van akcije od sredine marta, kada zbog povrede lakta morao da propusti ostatak NBA sezone u kojoj je njegov tadašnji klub, Toronto, zauzeo petu poziciju u Atlantik Diviziji, odnosno desetu u Istočnoj konferenciji sa skorom od 34 pobeda i 48 poraza.

Prvi pik sa NBA Drafta 2006. godine je odigrao 35 utakmica prošle sezone, za nešto manje od 30 minuta po meču ubacivao je skoro 13 poena uz 3,7 skokova, što je njegov najlošiji učinak u poslednjih pet sezona.

Bez obzira na nešto lošije izdanje, Barnjani je jedan od ključnih igrača u sistemu selektora Simonea Pjaniđanija, naročito nakon otkaza još jedne NBA zvezde, Danila Galinarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve