Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.08.2013.

23:32

Antić dobio dozvolu, igra na EP

Kapiten košarkaške reprezentacije Makedonije Pero Antić dobio je dozvolu svog novog kluba Atlanta Hoksa za nastup na prvenstvu Evrope.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Košarkaški savrez Makedonije potvrdio je da bi iskusni krilni centar trebalo da se pridruži saigračima u nedelju u Skoplju.

Antić (31) je čekao odobrenje od Atlante nekoliko dana duže od očekivanog, pa je propustio dve kontrolne utakmice nacionalnog tima protiv Hrvatske, u Slavonskom Brodu i Zagrebu.

Najbolji makedonski kosarkaši treniraće u Sportskom centru Boris Trajkovski do 17. avgusta, kada je zakazan prijateljski susret sa Litvanijom, a potom će otputovati u Španiju i Nemačku, gde ih očekuju novi pripremni mečevi pred nastup na kontinentalnom šampionatu.

Na prvenstvu Evrope od 4. do 22. septembra u Sloveniji Makedonija će igrati u B grupi sa Litvanijom, Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom, Letonijom i Srbijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve