Nova vest
Košarka

Sreda, 07.08.2013.

03:05

Nedović debituje protiv Lejkersa

Nova sezona NBA lige počinje 29. oktobra, a na otvaranju sezone igraju se tri meča, Indijana – Orlando, Majami – Čikago i L.A. Klipers – L.A. Lejkers.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

U sredu, 30. oktobra, u najjačoj košarkaškoj ligi debitovaće srpski reprezentativac Nemanja Nedović, pošto njegov Golden Stejt dočekuje Lejkerse.

Dakle, već prvog dana dve prave poslastice – šampion će u derbiju istoka igrati sa Bulsima, u čije redove se posle povrede kolena vraća Derik Rouz. U Stejpls Centru gledaćemo derbi Los Anđelesa, a navijači Lejkersa nadaju se da će Kobi Brajant potpuno spreman dočekati novu sezonu.

Sedmog novembra Hjuston će sa Dvajtom Hauardom ugostiti njegov bivši klub Lejkerse, a Garnet i Pirs će sa Bruklin Netsima putovati u Boston 26. januara.

Reprize prošlosezonskog finala Majami – San Antonio gledaćemo 26. januara i šestog marta, a ove sezone dva meča će se igrati van SAD i Kanade – duel Minesote i San Antonija na programu je četvrtog decembra u Meksiku Sitiju, a Bruklin i Atlanta igraće 16. januara u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve