Nova vest
Košarka

Petak, 25.01.2013.

23:06

EL: Real i Sijena stoprocentni

Košarkaši Real Madrida i Montepaski Sijene jedine su neporažene ekipe nakon petog kola Top16 faze Evrolige.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Real stoprocentan učinak ima u E grupi nakon trijumfa protiv PAO-a u Atini (58:54), dok je Sijena lider u F grupi pošto je savladala Bešiktaš kod kuće 63:57.

Madriđani su do trijuma u OAKA dvorani stigli sjajnom odbranom u poslednjih deset minuta kada je domaći sastav ubacio samo pet poena.

Ukupno, u celom drugom delu, ’zeleni’ iz Atine su postigli samo 17 poena koliko je Rel ubacio samo u trećoj deonici. Felipe Rejes imao je 13 poena, a dva manje ubacio je Rafael Hetšajmer. U domaćem sastavu Bramos je ubacio 11 poena, a Dimitris Dijamantidis imao je tri poena, sedam skokova, šest asistencija i četiri ukradene lopte.

I duel u Sijeni odlučen je u poslednjem periodu koji je domaći sastav dobio sa 20:12. Sanikidze je odigrao odlično sa 14 poena, a jedan manje ubacio je najbolji igrač ekipe Bobi Braun. U sastavu Bešiktaša koji je pretrpeo i peti poraz, Džerels je ubacio 16, a Vidmar 14 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve