Nova vest
Košarka

Petak, 25.01.2013.

01:34

Treneri odabrali rezerve za Ol-star

Treneri svih timova u NBA ligi odabrali su rezerviste za Ol-star utakmicu u Hjustonu, koja je na programu 17. februara.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Na klupi Zapada meč svih zvezda počeće Tim Dankan, Toni Parker (Spars), Rasel Vestbruk (Tander), Džejms Harden (Rokits), Zek Rendolf (Grizlis), LaMarkus Oldridž (Blejzers) i Dejvid Li (Voriors).

Ekipu Istoka sa klupe će pojačati Kris Boš (Hit), centar Njujorka Tajson Čendler, kao i Džru Holidej (76ers), Luol Deng i Žoakim Noa (Buls), Pol Džordž (Pejsers) i Kajri Irving (Kavalirs).

Zanimljivo je da će Dejvid Li biti prvi Ol star Voriorsa od 1997. godine i Latrela Sprivela. Pre nekoliko dana glasovima navijača određene su startne petorke oba tima.

Istočnu konferenciju predvodiće tandem Boston Seltiksa Ražon Rondo-Kevin Garnet, zatim dvojac Majamija Dvejn Vejd i Lebron Džejms, kao i Karmelo Entoni iz Njujork Niksa.

Na Zapadu dominira Los Anđeles – čast Klipersa braniće Kris Pol i Blejk Grifin, Kobi Brajant i Dvajt Hauard predstavljaće Lejkerse, a njima se u startnih pet pridružio Kevin Durent iz Oklahoma Siti Tandera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve