Nova vest
Košarka

Petak, 25.01.2013.

01:11

Tabak: Moramo bolje u odbrani

Posle 17 uzastopnih pobeda, ekipa Kaha Laborala izgubila je od Barselone u Evroligi, a trener Kahe Žan Tabak kaže da njegov tim mora da bude bolji u odbrani.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

„Barselona bila dominantna od samog početka, tako da ne mogu da kažem da nije zaslužila pboedu. Nismo dobro obavili posao u odbrani, mi nismo tim koji može da pobeđuje u razmeni koševa sa protivnikom. U poslednjoj četvrtini smo prišli na poen zaostatka, ali to nije bilo dovoljno“.

„Moramo da shvatimo da treba da se koncentrišemo na odbranu ako želimo da pobeđujemo na ovom nivou i da radimo ono što vežbamo tokom nedelje na treninzima. Sada to nismo činili i izgubili smo“, rekao je Tabak.

Trener Barselone Ćavi Paskval izjavio je da je veoma srećan zbog pobede i dodao je:

„U prošlosti smo u Vitoriji imali loša iskustva, ali sada smo posao obavili na pravi način. Ključna je bila treća četvrtina, u kojoj smo stvorili devet poena viška, a potom smo bili i strpljivi kada su se oni približili. Na kraju smo uspeli da u napadu sprovedemo akcije u delo i da zapečatimo trijumf“.

U grupi F Evrolike Kaha Laboral sada ima skor 4-1, baš kao i Barselona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve