Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.12.2012.

15:50

Rakoč: Stabilnost ispred rezultata

Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd od Nove godine nosiće ime novog generalnog sponzora Telekoma.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pred Zvezdom je naporno proleće, jer nastavljaju paralelno takmičenje u ABA ligi i Evrokupu.

Na koktelu kojim je završena 2012. čelnici i igrači crveno-belih obratili su se novinarima i najavili velike ambicije za naredni period.

Počeli smo trapavo, ali rezultati nisu najbitniji. Najvažnije je da klub stane na noge. Želim da 2013. bude uspešna kao nama prvi deo sezona. Ako nastavimo ovako da radimo verujem da možemoda nastavimo sa dobrim rezultatima i mnogima donesemo veliku sreću“, izjavio je kapiten tima Igor Rakočević.

Ponoviću, kada Zvezda bude na mestu koje joj pripada Srbiji će se vratiti smešak“, nadovezao se predsednik kluba Nebojša Čović.

Ništa ne može da se dogodi preko noći. Pred nama je interesantna godina. Januar je mesec velikih iskušenja. Dobili smo danas novog sponzora i novog potpredsednika Andreja Vučića“, zaključio je Čović.

Čast mi je da govorim pred ovolikim brojem ljudi. Voleo bih da se vidimo na kraju sezonei da pričamo o uspesima. Ipak, od obećanja nema koristi, mi ćemo raditi na terenu“, rekao je trener Vlada Vukoičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve