Nova vest
Košarka

Četvrtak, 29.11.2012.

17:43

Tumor kod Šepe je benigne prirode

Tumor koji je pronađen kod mladog beka OKK Beograda Filipa Šepe benigne je prirode, i biće mu odstranjen hiruršim zahvatom uskoro.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Dobra vest je ta što će tumor biti odstranjen uskoro, i što neće ostaviti ozbiljnije posledice po zdravlje 22-godišnjeg košarkaša.

"Dva sata pred utakmicu Filip Šepa mi je javio da mu je ustanovljen tumor i ja sam u takvim uslovima morao da pripremim ekipu. On ima devijaciju nosa i otišao je na pregled, trebalo je da ima operaciju, a ustanovljenu mu je ono što sam već pomenuo", rekao je trener OKK Beograda Srđan Jeković.

Ipak, skener glave koji je Filip obavio odmah nakon saznanja da ima tumor doneo je ohrabrujuće vesti, a to su da je tumor benigne prirode.

Šepa je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, karijeru je počeo u Zemunu, potom je igrao za Crvenu zvezdu, kragujevački Radnički i Vojvodinu, pre nego što je stigao u OKK Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu