Nova vest
Košarka

Sreda, 21.11.2012.

17:47

"Svesni Partizanovog potencijala"

Trener CSKA Etore Mesina izjavio je pred meč sedmog kola Evrolige sa Partizanom da će drugi igrači morati na nadoknade izostanak Nenada Krstića.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Veoma smo svesni Partizanovog potencijala posle vrlo teške utakmice u Beogradu. Ipak, i mi smo dobro radili protekle nedelje i spremni ćemo dočekati meč. Imamo problema zbog povrede Krstića, ali siguran sam da će ostali igrači biti sposobni da pomognu timu”, kaže italijanski stručnjak.

Bek Moskovljana Anton Ponkrašov rekao je da ne brini zbog povrede jer njegov tim ima dubinu i dodao je:

“Svi ćemo se truditi da dođemo do pobede. Partizan nam je tradicionlano težak protivnik – svake godine imaju mlad i ambiciozan tim koju pokušava da dokaže da Srbija ima jednu od najboljih škola košarke u Evropi. Osim toga, ime CSKA uvek dodatno motiviše sve rivale. Gledali smo snimke njihovih utakmica, napravili smo plan i pokušaćemo da ga sprovedemo”.

CSKA u dosadašnjem toku takmičenja ima pet pobeda i poraz i drugi je na tabeli, a Partizan deli pretposlednje mesto sa skorom 1-5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve