Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.11.2012.

13:52

Medžik: D’Antoni nije za Lejkerse

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson izjavio je da je uprava kluba napravila veliku grešku angažovanjem Majka D’Antonija za trenera.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Prvo je zaposlio Majka Brauna, koji je sjajan trener, ali nije pravi za Lejkerse. Mislim da ni D’Antoni nije dobar izbor, posebno kada je na raspolaganju Fil Džekson, koji je želeo da preuzme ekipu. Bas nije želeo Džeksona i to mogu da razumem, ali zašto to nije rekao. Navijači su dve večeri zaredom skandirali Džeksonovo ime”, rekao je Džonson.

Tim iz ‘grada anđela’ je pre pet dana smenio Brauna, zbog loših rezultata na početku sezone kada su na pet utakmica uspeli da zabeleže samo jednu pobedu.

Džekson je Lejkerse vodio u dva navrata, od 1999. do 2004. godine i od 2005. do 2011. godine. On je najtrofejniji trener u istoriji NBA lige, koji je s Lejkersima osvojio pet, a sa Čikago Bulsima šest titula prvaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve