Nova vest
Košarka

Utorak, 21.08.2012.

18:36

Košarkašice poražene i od Francuske

Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je u Debrecenu od selekcije Francuske sa 68:44 u drugom kolu F četvrtfinalne grupe prvenstva Evrope.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Izabranice selektora Radenka Varagića doživele su novi poraz u drugoj fazi šampionata i tako dovele u pitanje plasman u četvrtfinale.

Krenule su mnogo jako od samog starta. Pritisle su nas po celom terenu, svesne u kakvoj se situaciji nalazimo i potpuno iskoristile naše slabosti. Stanje igračica je malo bolje, odmorili smo Snežanu Čolić i Ivanu Brajković, koja je u blagoj krizi, ali verujem da će biti bolje protiv Ukrajine, u meču koji nam donosi četvrtfinale”, istakao je prvi trener Radenko Varagić.

Na meču sa Francuskom podbacio je skoro ceo tim, tako da je pobednik odlučen već na poluvremenu kada su Francuskinje stekle velikih 17 poena prednosti. Bolja od ostalih u timu Srbije bila je Jovana Jakšić sa devet koševa, dok je u francuskoj ekipi najefikasnija bila Kristel Dijalo, koja je ubacila 15 poena.

Mlade košarkašice Srbije se u sredu u poslednjem kolu sastaju se sa Ukrajinom od 16 časova, a ko će iz F grupe proći u četvrtfinale biće poznato tek po završetku svih utakmica.

Ostali parovi poslednjeg kola su Slovačka - Francuska (18:15 sati) i Rusija - Turska (20:30).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve