Musli: Partizan je privilegija

Partizan je nastavio sa dovođenjem talentovanih košarkaša za predstojeću sezonu, a poslednji u nizu je centar Dejan Musli.

AKIzvor: B92, Novosti Srbija
Podeli

Nekadašnji igrač FMP-a je na svoju štetu raskinuo ugovor sa Kahom Laboral, i potpisao trogodišnji ugovor (2+1) sa "crno-belima".

"Finansije nisu igrale ulogu, već želja da odem u klub klub koji će mi dati prostor, što Partizan sigurno jeste", rekao je Musli, jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša.

Pre njega u Humsku su stigli Nikola Milutinov (18 godina), Leo Vesterman (20) i Đorđe Gagić (22), sa pozajmice iz Mega Vizure se vraća Nenad Miljenović (19), dok se Partizan pozdravio sa Petrom Božićem (34), Dušanom Kecmanom (35) i Raškom Katićem (32).

"U ekipi su mahom u momci koji su moja generacija, ili godinu-dve stariji, odnosno mlađi. Ne sumnjam da će trener Vujošević sve složiti kako treba. Čast mi je da radim sa njim, poznato je koliko je dobar trener. Na meni je da se dokažem. Naravno, i igranje za Partizan je velika privilegija", rekao je Musli.

Posebna snaga Partizana su njegovi navijači i atmosfera u "Pioniru", to zna cela košarkaška Evropa.

"Ko god iole prati basket, zna za 'crno-bele' navijače. Igrao sam u Španiji, bio u mnogo dvorana širom Evrope, ali nema nigde navijača kao što su “grobari”, u šta sam se i lično uverio kada sam pre dve godine dolazio sa Kahom laboral u Pionir", istakao je Musli.

Košarka