Nova vest
Košarka

Nedelja, 06.05.2012.

23:40

Čikago na korak od eliminacije!

Košarkaši Filadelfije 76ersa poveli su protiv Čikago Bulsa sa 3:1 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije.

Izvor:

Autor:

Default images

Filadelfija je na svom parketu pobedila oslabljeni Čikago sa 89:82. Za Bulse nisu igrali povređeni Derek Rouz i Joakim Noa.

Centar Filadelfije Spenser Hejs odigrao je jednu od najboljih partija u svojoj karijeri pošto je postigao 22 poena i zabeležio osam skokova. Hejs je u prvom poluvremenu ubacio 17 poena, a pogodio je čak i jednu trojku.

Džru Holidej je postigao 20 poena, dok je dvocifren poenterski učinak imao i Andre Iguadala koji je postigao 14 poena (5/11 iz igre) i zabeležio 12 skokova.

Najbolji u ekipi lidara Zapadne konferncije na kraju ligaškog dela takmičenja bio je Karlos Buzer. On je kao i Taj Gibson ostvario dabl-dabl učinak. Buzer je postigao 23 poena i zabeležio 11 skokova, dok je Gibson pored 14 poena i 12 puta asistirao svojim saigračima. Votson je ubacio 17 poena, Loul Deng 11.



Filadelfija će u utorak u "Junajted Centru" u Čikagu imati prvu "meč" loptu i priliku da se plasira u polufinale Istočne konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu