Nova vest
Košarka

Utorak, 10.01.2012.

18:17

Jovanović: "Izazov za nas"

Ekipa Partizana mt:s otputovala je u Sloveniju, gde ih dočekuje ekipa Heliosa. Utakmica 15. kola ABA lige zakazana je za sredu u 18 časova.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

U dosadašnjem toku regionalnog takmičenja Helios ima tri pobede i jedanaest poraza. Trenutno zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli.

Partizan mt:s je na trećoj poziciji, sa skorom od deset pobeda i četiri poraza. Timovi su se do sada sastali ukupno 13 puta, crno-beli su dvanaest puta bili bolji, a samo jednom su izgubili.

"Igramo pre svega sa ekipom koja je već dugi niz godina učesnik Jadranske lige, sa malim prekidima standardni učesnik. Ekipa koja je uvek pravila solidne rezultate, poznati su po tome što imaju sistem kom su dosledni i poštuju ga. Malo menjaju igrače, a i ako ih menjaju onda uvode i nove mlade igrače u taj sistem. Ove godine su krenuli dosta ambiciozno sa novim planom. Prvenstveno je bio važan povratak u regionalno takmičenje. Doveli su jako iskusnog i dobrog trenera, jednog od nekoliko trenera koji imaju veliko iskustvo ne samo u staroj Jugoslaviji, nego i evropsko, internacionalno iskustvo. Helios je tim koji dosta bolje igra kod kuće, obzirom na svoju mladost, nego na strani. Jako su agresivni na oba dela terena i praktično vrlo ozbiljan protivnik. Mi smo u utakmici sa Zagrebom u jednom delu pokazali jako dobru igru, a u drugom ponovo imali oscilacije, koje moramo da smanjimo na minimum. Svaka sledeća utakmica je izazov za nas. U odnosu na svoj kvalitet moramo i da se dižemo iz utakmice u utakmicu, i pružamo što bolje partije", rekao je šef stručnog štaba Partizana mt:s Vladimir Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve