Nova vest
Košarka

Utorak, 20.12.2011.

17:41

Armani spreman za ’pakao’ “Pionira“

Košarkaš milanskog Armanija Jakopo Đaketi rekao je da je njegov tim spreman za duel sa Partizanom u poslednjem kolu Evrolige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Đaketi je istakao da je pred njim i njegovim saigračima najteže gostovanje u elitnom takmičenju, a taj duel će odlučiti koji će od ta dva tima proći u Top 16 fazu.

Igrao sam tri puta u „Pioniru“ i atmosfera je svaki put bila neverovatna i vruća. Navijači Partizana bodre tim do krajnjih granica i očekujem da tako bude i ovoga puta, jer je reč o najvažnijoj utakmici ovog dela sezone“, rekao je Đaketi.

U tom duelu, Partizanu je potrebna pobeda ili poraz do četiri poena razlike, dok Armaniju ’igra’ jedino trijumf od preko pet poena.

U Milanu smo igrali dobro do 35. minuta, ali smo tada stali i dozvolili im da se vrate u meč. Ubeđen sam da ćemo u četvrtak učiniti sve da se plasiramo u Top 16 fazu“, naglasio je Đaketi.

Utakmica između Partizana i Armanija, u okviru desetog kola grupe C, igra se u četvrtak od 20.45 u beogradskom „Pioniru“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve