Nova vest
Košarka

Sreda, 14.12.2011.

17:31

Lukajić: "Savović? Sve je otvoreno"

Trener Hemofarma Željko Lukajić kaže za B92 da pregovori sa Benetonom u vezi sa Borisom Savovićem nisu realizovani, ali da postoji mogućnost da on promeni klub.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

"Koliko ja znam, bilo je razgovora o toj temi, ali odustalo se od pregovora sa Benetonom, nije se našao zajednički jezik“.

Na pitanje da li je Savović na prodaju, Lukajić kaže je sve otvoreno.

„U Srbiji je sve otvoreno, sve je pitanje trenutka i onih koji su zainteresovani za transfer. Uvek je sve otvoreno, kao što je npr. prošle godine otišao Mačvan. Siguran sam da će biti kandidata jer je Savović u odličnoj formi, MVP je Jadranske lige i samim tim je interesantan na evropskom tržištu“.

Savović u prvih 11 kola prosečno beleži 12 poena i 13 skokova.

Boban Marjanović trenutno je bez kluba i trenira sa Hemofarmom, ali neće pojačati ’farmaceute’.

„Što se mene tiče, šanse da Marjanović dođe su nikakve. On je samo izrazio želju da trenira i ja sam mu to omogućio jer Hemofarm je njegov matični klub. Mi imamo formiran tim, a, iskreno govoreći. nismo u situaciji ni da probamo da ga dovedemo zbog budžeta“, zaključio je Lukajić za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve