Nova vest
Košarka

Subota, 15.10.2011.

21:19

Pešić: "Dosta smo uplašeni"

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je da su strah i slaba koncentracija glavni uzroci poraza od Olimpije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crveno-beli su u trećem kolu Jadranske lige na svopm parketu izgubili od Olimpije sa 101:93.

"Dosta smo uplašeni. U napadu su potrebni kreacija, sloboda i sigurnost. Donosimo vrlo čudne odluke u odbrani, nismo dovoljno skoncentrisani."

"Čekamo da nas publika podrži kao protiv Bajerna. Rekao sam igračima da, ako igraju samo kad im neko peva, onda treba da se rastajemo. To nije košarka", rekao je Pešić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Crveno-beli su večeras na svom terenu izgubili od Olimpije sa 101:93, a u prvom poluvremenu primili su čak 61 poen.

"Ovo je teško objašnjivo, a objašnjenja moraju da se nadju. Na domaćem terenu smo u prvom poluvremenu dobili 61 poen. To su neverovatne stvari i prvi put sam u situaciji da ovo doživljavam", kazao je Pešić.

On je dodao i da se u igri beogradske ekipe osetio izostanak povredjenog Branka Lazića.

Trener Olimpije Sašo Filipovski rekao je da, uprkos pobedi, ne može da bude zadovoljan igrom svog tima u odbrani.

"Nikako ne mogu da budem zadovoljan igrom u odbrani, koja je bila katastrofalna. Tražim da primamo oko 70 poena. Plašio sam se posle prvog poluvremena, jer sam znao da će nam se smanjiti procenat šuta. Zato sam tražio bolju odbranu. Srećan sam zbog pobede, jer smo neiskusni i moramo mnogo da radimo da bi imali konzistentnost u igri", zaključio je Filipovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve