Nova vest
Košarka

Četvrtak, 06.10.2011.

23:34

CSKA siguran na startu PBL lige

Košarkaši moskovskog CSKA pobedili su Nižnji iz Novgoroda sa 79:62 na otvaranju sezone u PBL ligi.

Izvor: B92, kosarka.rs

Autor:B92, kosarka.rs

Default images

Ekipa CSKA je bila apsolutni favorit na tom meču, ali se domaćin nije tako lako predao, pošto je posle prve deonice rezultat bio 17:17, da bi i na poluvremenu prednost Moskovljana bila 36:31.

Ipak, u trećem periodu do izražaja dolazi kvalitet ekipe iz prestonice Rusije, CSKA dobija taj period sa 26:18 i u poslednjoj četvrtini lako utakmicu privodi kraju.

Kod CSKA najbolji je bio Darijus Lavrinovič sa 20 poena i pet skokova, dok je Andrej Voroncevič dodao 14 poena i osam skokova. Kapiten srpskih košarkaša Nenad Krstić je za 21 minut na terenu upisao sedam poena, pet skokova i dve asistencije, dok je Miloš Teodosić na terenu proveo 24 minuta i postigao šest poena uz tri asistencije.

U poraženom timu, Nemanja Protić je igrao 24 minuta i postigao pet poena, dok je Boban Marjanović za 15 minuta zabeležio šest poena i pet skokova. U timu je bio i Ivan Paunić, koji je postigao dva poena za 14 minuta na terenu.

CSKA narednu utakmicu igra 11. oktobra na gostovanju Spartaku u Sankt Peterburgu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve