Nova vest
Košarka

Četvrtak, 23.09.2010.

13:36

CSKA zove Srbe: "Podržite svoje"

Moskovski CSKA na neobičan način želi da poveća "armiju" svojih navijača. Poziv upućen Srbima koji žive u Rusiji i Moskvi da podrže klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa moskovskog CSKA odlučila se na neobičan način "animiranja" navijača za narednu sezonu. Činjenica da su tokom leta u klub stigli novi trener Duško Vujošević, centar Bobi Marjanović i kondicioni trener Vlada Radonjić, dala je ideju ljudima u ruskom klubu da pokušaju da prošire "bazu" svojih navijača i Srbima koji bi sada mogli da dolaze na mečeve CSKA.

Na zvaničnoj "Facebook" stranici CSKA pojavila se u sredu slika i baner na kome klub poziva navijače da "podrže svoje" i to na srpskom jeziku.

Na slici su svi članovi CSKA koji su stigli u Moskvu (Vujošević, Radonjić i Marjanović), uz tekst "Dođi na utakmice, podrži svoje" i napomenu, takođe na srpskom jeziku da su sezonske karte već u prodaji.

Očigledno da je poziv upućen brojnoj srpskoj dijaspori koja živi u ovom megalopolisu, i koja bi prema mišljenju čelnika CSKA sada mogla da bude zainteresovana za utakmice popularnih "armejaca".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve