Novi početak Crvene zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda počinje pripreme za predstojeću sezonu u utorak od 19 časova u SC Kovilovo.

NKIzvor: B92 Srbija
Podeli

Ekipu će predvotiti novi trener, Mihajlo Uvalin, a shodno klupskom opredeljenju, na raspolaganju će imati uglavnom mlade igrače.

Ekipu su pojačali Uroš Nikolić, Darko Balaban, Đorđe Majstorović, Nemanja Arnautović i Nikola Kalinić.

23-godišnji Uroš Nikolić koji igra na poziciji centra je karijeru počeo u Mega Vizuri, gde je bio pod vođstvom sadašnjeg trenera Zvezde Mihaila Uvalina. Nikolić je prošlu sezonu proveo u Krki iz Novog mesta, sa kojom je osvojio titulu Slovenije.

Igru “crveno-belih” u reketu će takođe pojačati Darko Balaban i Đorđe Majstorović. Balaban je karijeru počeo u Novom Sadu a u prošloj sezoni je nastupao za KK Partizan iz Beograda. Majstorović koji je stasao u Crvenoj zvezdi, prošle sezone je igrao za klub Majadahonda iz Španije.

U klub su stigli i 20-godišnji Nemanja Arnautović i 19-godišnji Nikola Kalinić. Arnautović igra na poziciji beka i prošle sezone je nastupao za ekipu podgoričke Budućnosti. Kalinić je mladi krilni igrač koji stiže iz Subotičkog Spartaka.

Košarka

Dve utakmice NBA lige u Londonu

Komesar NBA lige Dejvid Štern najavio je da će ekipe Toronto Raptorsa i Nju Džersi Netsa sledeće godine odigrati u Londonu dve utakmice regularnog dela sezone.

NBA ponedeljak 9.08. 18:24 Komentara: 3