Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 09.08.2010.

22:04

Novi početak Crvene zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda počinje pripreme za predstojeću sezonu u utorak od 19 časova u SC Kovilovo.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Ekipu će predvotiti novi trener, Mihajlo Uvalin, a shodno klupskom opredeljenju, na raspolaganju će imati uglavnom mlade igrače.

Ekipu su pojačali Uroš Nikolić, Darko Balaban, Đorđe Majstorović, Nemanja Arnautović i Nikola Kalinić.

23-godišnji Uroš Nikolić koji igra na poziciji centra je karijeru počeo u Mega Vizuri, gde je bio pod vođstvom sadašnjeg trenera Zvezde Mihaila Uvalina. Nikolić je prošlu sezonu proveo u Krki iz Novog mesta, sa kojom je osvojio titulu Slovenije.

Igru “crveno-belih” u reketu će takođe pojačati Darko Balaban i Đorđe Majstorović. Balaban je karijeru počeo u Novom Sadu a u prošloj sezoni je nastupao za KK Partizan iz Beograda. Majstorović koji je stasao u Crvenoj zvezdi, prošle sezone je igrao za klub Majadahonda iz Španije.

U klub su stigli i 20-godišnji Nemanja Arnautović i 19-godišnji Nikola Kalinić. Arnautović igra na poziciji beka i prošle sezone je nastupao za ekipu podgoričke Budućnosti. Kalinić je mladi krilni igrač koji stiže iz Subotičkog Spartaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve