Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.07.2010.

21:12

Batist produžio, Marić i dalje cilj

Majk Batist potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom u kojem igra od 2003. godine.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Željko Obradović ostao je ovog leta bez Nikole Pekovića i Vasilisa Spanulisa, ali je uspeo da zadrži jednog od ključnih igrača na kojem se zasniva igra pod košem.

Batist je imao ponude Real Madrida i Efes Pilsena, ali je popularni Big Majk odlučio da ostane u klubu sa kojim je osvojio čak 14 trofeja.

Majk Batist ima 33 godine, u karijeri je još igrao za Memfis Grizlise, belgijski Šarlroa i italijansku Bijelu. Od dolaska u PAO postao je jedan od najboljih evropskih centara, odlikuju ga neverovatna snaga i odličan šut, a ove sezone proglašen je za najkorisnijeg (MVP) igrača prvenstva Grčke.

Očekuje se da Panatinaikos uskoro objavi i potpisivanje ugovora sa najboljim igračem Marusija Kostasom Kajmakogluom.

Pre nekoliko dana PAO je doveo centra Jana Vujukasa, ali “zeleni” i dalje žele jednog od najboljih igrača Evrolige prošle sezone, “peticu” Partizana Aleksa Marića. "Crno-beli" za svog centra traži milion evra, a navodno su već odbili ponudu Panatinaikosa od 500.000 evra.

Prema pisanju medija PAO je spreman da izdvoji tri miliona evra kako bi angažovao španskog internacionalca Rudija Fernandesa, ali je bivši košarkaš Portlanda je navodno već dobio ponudu ’zelenih’ iz Atine.

Na dugoj listi želja Željka Obradovića se nalaze i Argentinci Luis Skola i Andres Noćioni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu