Nova vest
Košarka

Utorak, 25.05.2010.

19:15

Trifunović: "Svaki meč kao finale"

U 11. kolu Superlige Srbije košarkaši Crvene zvezde u 'Pioniru' dočekuju ekipu Metalca.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Izabranici trenera Aleksandra Trifunovića ne kriju da žele da nastave seriju dobrih rezultata i zabeleže četvrtu uzastopnu pobedu.

Posle sjajne partije u Čačku, ’crveno-beli’ će u duelu sa Valjevcima pokušati da nastave u istom ritmu i ostvare osnovni cilj - plasman u polufinale plej-ofa, koji naredne sezone obezbeđuje učešće u regionalnoj NLB ligi.

"Nama je svaka utakmica do kraja Superlige kao finale. Susret sa Metalcem ni u čemu se ne razlikuje od meča u Čačku i za nas ima apsolutno isti značaj. Ekipa Metalca nije napravila rezultat koji se od njih očekivao na početku sezone. Međutim, smatram da će i pored toga sigurno biti veoma motivisani i rasterećeni i baš zato mogu biti veoma opasni ", smatra trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović.

Prema njegovim rečima, najvažnije je da ekipa i dalje zavisi od sopstvenih rezlatata i tu prednost nikako ne bi trebalo ispustiti.

"Mi i dalje zavisimo samo od sebe. U potpunosti smo fokusirani na predstojeći meč. Želimo da odigramo energično i skoncentrisano kao protiv Borca i da na taj način upišemo nova dva boda sa kojima bismo dobili dodatno samopouzdanje. Ne treba podsećati da nam je pomoć navijača neophodna. Ovo je pretposlednja utakmica koju naš tim igra kao domaćin u regularnom delu lige i siguran sa da će njihova podrška biti od velike važnosti, posebno mladim igračima", istakao je Trifunović.

Meč između Crvene zvezde i Metalca igra se u sredu od 19 časova u hali 'Pionir', uz slobodan ulaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve