Nova vest
Košarka

Nedelja, 09.05.2010.

11:02

Jarić: “U Realu zbog Mesine”

Srpski košarkaš Marko Jarić izjavio je da zbog trenera madridskog Reala Etorea Mesine odlučio da iz Memfisa dođe u taj klub.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Etore je odlučujući faktor i glavni razlog mog dolaska u Real. Da bi imali dobre rezultate morate da imate sjajnog trenera”, rekao je Jarić za zvanični kanal madridskog Reala, prenosi “Sport”. Jarić i Mesina su pre Reala sarađivali u Kinderu iz Bolonje.

Jarić ističe da je i glad za trofejima jedan od razloga odlaska iz NBA lige.

Želeo sam da prekinem četiri ili pet godina posta i krenem drugim putem. Odlučio sam da postanem deo šampionske slagalice. Želim titule i u Španiji i u Evropi u godinama koje dolaze”, istakao je Jarić.

Član reprezentacije Jugoslavije koja se 2002. godine okitila šampionom sveta naglasio je šta bi više želeo od toga da Real ove godine osvoji titulu.

Voleo bih da osvojim titulu, ali je važnije da postanemo tim. Želim da preko leta osetim da ćemo biti još bolji sledeće sezone, ali i da se oslobodim stresa jer ne mogu da vidim jasno budućnost”, rekao je Jarić.

Titula je još uvek moguća za ekipu iz glavnog grada Španije, a svi u timu su razočarani jer uz poraz u finalu Kupa kralja nisu uspeli ni da dođu do ‘fajnal fora’ Evrolige.

ACB liga je izuzetno kvalitetna, izgubili smo nekoliko utakmica koje nismo očekivali, ali je važno da smo i dalje na pravom putu”, naglasio je srpski košarkaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve