Nova vest
Košarka

Utorak, 13.04.2010.

17:52

Moris Olmond prešao u Real

Američki bek Moris Olmond prešao je u Real, a tim je napustio Rimantas Kaukenas, koji će najverovatnije preći u Armani džins.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Olmond ima 25 godina, visok je 198cm, a pre ’kraljevskog’ kluba kratko je nastupao za ekipu Mejn Red Kloz, koja se takmiči u razvojnoj ligi NBA (NBDL). Pre toga je igrao za Jutu Džez i Orlanfo Medžik. Posle zavidne karijere nad koledžu, bio je 25. pik na draftu 2007. godine.

Kaukenas je na početku sezone bio starter i igrao je bitnu ulogu u timu, ali je dolaskom Jarića, oporavkom Hensena, kao i sopstvenom lošom formom, izgubio minute na parketu. Litvanac će verovatno u Milano, a u Italiji je ranije igrao za Kantu i Montepaski,

Trener Etore Mesina tako je povukao još jedan potez kako bi poboljšao šanse svoje ekipe pred plej-of ACB lige i pokušao da sruši Barselonu. Katalonski klub pobedio je Real u Superkupu, Kupu Kralja, eliminisao ga u Evroligi i dobio madridsku ekipu dva puta u šampionatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve