Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.08.2009.

18:41

Lešić novo pojačanje Partizana

Krilni centar Sava Lešić novi je član KK Partizan. On je potpisao četvorogodišnji ugovor sa 'crno-belima'.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Lešić, visok 204 centimetra, rođen je 1988. godine, a u mlađim kategorijama nastupao je za KK Požarevac, KK Superfund Basket Plus, kao i za Partizan. Profesionalnu karijeru počeo je u seniorskom timu KK Superfund Basket Plus. Takođe, bio je i član mladog tima reprezentacije Srbije.

U redove Partizana već su došla četvorica igrača koji su potpisali profesionalni ugovor i 15-godišnji Nikola Zejak koji je potpisao stipendijski ugovor.

Prvo pojačanje ovog leta bio je bek Aleksandar Mitrović (19) koji je došao iz Mega Hipo Lizinga. Posle njega ugovor je potpisao Stefan Sinovec (20), a došao je iz ukrajinskog Himkija. Centarsku liniju pojačao je Aleksandar Marić (25), koji je prethodne sezone igrao u Španiji za Grenadu.
Najzvučnije pojačanje srpskog šampiona svakako je Dejan Milojević (32). Iskusni centar se posle tri sezone u inostranstvu vratio u Partizan da završi igračku karijeru. Milojević je potpisao jednogodišnji ugovor.

Osmostruki uzastopni prvaci države, u ponedeljak počinju pripreme za novu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve